Öppet Köp 14 Dagar | Även REA

Prisgaranti Jackan.com

Prisgaranti

Vi på Jackan.com vill att du alltid ska känna dig trygg med att vi erbjuder dig som kund marknadens bästa och tryggaste priser. Därför erbjuder vi dig följande prisgaranti.

1. Om du finner samma vara hos någon annan till billigare pris i någon svensk internetbutik (med svenskt organisations nummer) som handlar i svenska kronor, så justerar vi priset efter att du köpt varan hos oss, då betalar vi tillbaka mellanskillnaden mellan vårt pris och det lägre priset till dig.

2. Om du köpt en vara hos oss och därefter, inom trettio (30) dagar från den dag du köpte varan hos oss, hittar samma vara till ett billigare pris i någon svensk internetbutik (med svenskt organisations nummer) som handlar i svenska kronor, betalar vi tillbaka mellanskillnaden mellan vårt pris och det lägre priset till dig.

För att du skall ha rätt till återbetalning/justering av mellanskillnaden måste du, inom tiden ovan, visa för oss att varan är av samma årsmodellmärke, modell, färg och storlek, och kan köpas billigare av dig som kund enligt ovan, än hos oss. Detta påvisar du genom att skicka oss en annons, länk, eller annat som entydigt visar detta (skärmdumpar godtas inte).

I den händelse frakt-, tull- eller andra avgifter tillkommer på konkurrenters priser, skall alla sådana avgifter inkluderas vid jämförelse.

Sänd din förfrågan till info@jackan.com eller ring oss 031-937100 vardagar. Se öppettider här: Kontakt.


Navigering

Följ oss:
Kundvagnen är tom