- BYTESRÄTT T.O.M. 15 JANUARI -

Om Jackan


Vår vision:

”Att erbjuda störst utbud av jackor via distanshandel till konsument”

E-handelssidan Jackan.com öppnade den 8 mars 2012, och är under ständig förändring och uppdatering. Jackan.com är ett e-handelsföretag, och har ingen fysisk butik.

Bakom e-handelssidan står företaget Jackan Skandinavien AB, org nr: 556855-1690, som ägs av Maria Hedin, Patric Hedin & Anders Hedin.

Företaget har sitt säte i Billdal i södra göteborgsområdet. Jackan.com och dess logotyp är ett registrerat varumärke.

 

En handelshistoria i fjärde generationen.

Maria, Patric & Anders som är grundarna till Jackan AB har ett långt förflutet inom modevärlden och IT-sektorn, och med den gemensamma kunskapen grodde idén att starta företaget Jackan AB.

Familjens historia inom modevärlden sträcker sig ända tillbaks till 1940 talet, då Anders och Patrics farfar, Arne, var ute och sålde tyger till butiker runt om i landet. Senare hjälpte Arne även Pelle Ahl att driva KappAhl. Arnes son Kenneth, började som 15 årig spring pojke på KappAhl, och slutade till sist 28 år senare som vVD. Kenneth sitter idag som aktiv styrelsemedlem i Jackan AB.

Under 90 talet och början av 2000 talet så etablerade även familjen butikskonceptet Massimo Dutti som franchisetagare från spanska Inditex.

Efter många månaders slipande och filande så kunde vi äntligen den 8 mars 2012 erbjuda e-handelsbutiken Jackan.com, och dess utbud med bara jackor som passar den nordiska miljön.

Jackan.com tar hjälp av de mest anförtrodda betalsystemen i Sverige, Klarna och Dibs, för att garantera dig bästa möjliga säkerhet när du väljer att handla på här hos oss.

 

Vår policy:

"Det finns bara en chef. Kunden. Och den kan avskeda alla i företaget från ordföranden och ner,

helt enkelt genom att spendera sina pengar någon annanstans."

 

Välkomna till Jackan.com, och hoppas du kommer att trivas här!

Med varma hälsningar,

Maria, Patric & Anders

 

Jackan Skandinavien AB

Uggledalsvägen 15, 427 40  BILLDAL, Sverige

Org. nr. 556855-1690

Tel: +46-31-937100

Navigering

Följ oss:
Kundvagnen är tom